En revolusjonerende
innovasjon
fra Motkraft

En revolusjonerende innovasjon fra Motkraft

Motkraft GreenFlex 🌱

Tjen penger på å bruke strøm smart 🌱

Strømnettet takler ikke at alle bruker strøm samtidig.

Med GreenFlex kan du som strømkunde kunne avlaste nettet og få betalt for det.

Motkraft GreenFlex avlaster nettet 🌱

Våre smarte algoritmer kan samkjøre tusenvis av enheter for å hjelpe strømnettet. Det vil du få betalt for - ganske mye faktisk!

I tillegg til å tjene penger på å bruke GreenFlex, sparer du også penger ved at vi flytter strømforbruket ditt til når strømprisen er billigst.

Tjen penger på et par tastetrykk ☝️

Som Motkraft-kunde vil du få mulighet til å koble på alle dine smarte enheter i appen, og ved å tillate at vi balanserer forbruket ditt i korte perioder, innenfor dine komfortgrenser,  vil du kunne tjene penger.

Motkraft Greenflex vil rulles ut til testkunder i slutten av året, i forbindelse med EuroFlex-prosjektet - Les om EuroFlex her

GreenFlex er en revolusjonerende innovasjon for sluttkundene, og kan være en være en stor del av løsningen i overgangen til det grønne skriftet.

Når kommer det?

Motkraft Greenflex vil rulles ut til testkunder i slutten av året! Meld interesse nederst på siden så kanskje du får være en av de første som får teste produktet.

GreenFlex vil kunne revolusjonerende for bransjen, og har potensialet til å være en stor del av løsningen i overgangen til fornybar energi på kontinentet.

Som privatkunde

Ønsker du å tjene penger på å bruke strøm smart?

Meld interesse så vil kanskje du bli trukket ut til å være en av de første i historien til å tjene penger på ditt eget strømforbruk.

Du har nå blitt registrert
Noe gikk galt... Prøv en gang til

Partner

GreenFlex som B2B SaaS plattform

GreenFlex er en plattform for aggregering og optimalisering av husholdningsfleksibilitet. Er du en leverandør av smarte enheter og ønsker å integrere GreenFlex i din egen app? Ta kontakt her for mer informasjon og en uforpliktende samtale.

Bidra til bærekraftsmålene

Ny verdiskapning for kundene

Mer komplett brukeropplevelse

Ny forretningsmodell