På din side.
Vi er Motkraft.

Hvorfor

En undersøkelse fra Forbrukerrådet viser at fire av ti strømkunder føler seg lurt når de inngår strømavtaler.

Det eneste som skiller strømselskaper er hvor mye de tar betalt. Spotpris, markedsspot, webspot og spottespot? Hos Motkraft skal vi ikke tjene penger på kjøp og salg av strøm. Det betyr at du får du en av landets billigste og tryggeste avtaler. Motkrafts tjeneste er 40-80% rimeligere enn de store strømselskapene. Er ikke det en god deal?
Vårt mål

Snu opp ned på markedet, og du får gevinsten

Med Motkraft betaler du for det du faktisk bruker, og ingenting mer. Vi tar en fast liten sum for å drifte våre helautomatiske systemer og ha et kundesenter som kan svare på alt du lurer på.

Fordi det går 100% av seg selv trenger vi ikke tjene noe på forbruket ditt. Derfor tar vi kun betalt for det det faktisk koster. Du kan spare masse penger, vi tar kun månedsavgiften. Er det en god deal?
Møt motkraft

Superheltene som jobber natt og dag for deg

På Motkraft-kontoret sitter en fantastisk gjeng som brenner for å gjøre det lettere for deg. Vi jobber døgnet rundt for å lage nye funksjoner og tjenester.

En stundentgjeng fra NTNU startet Motkraft, et selskap som gjør det tryggere, enklere og billigere for deg som forbruker.
Bjørn
Daglig leder
Vi har blitt en fantastisk gjeng med store ambisjoner og høy grad av gjennomføringsevne. Gleder meg til å se hva vi får til i tiden fremover! Bli med du også⚡
Tone
Leder kundesenteret
Ny dag, ny utfordring, ny erfaring. Ved å jobbe i en startup er det kort vei fra idé til realisering, og med effektiv teamwork skaper det raske resultater. Det er motiverende å jobbe med engasjerte mennesker, som man finner mange av her.
Fernando
CTO
Working in a startup is always stimulating - we have a quick pace and an ambitious agenda. At Motkraft I have the pleasure of collaborating with a small group of agile and committed professionals.
Fremover

Hvor skal vi?

Det langsiktige målet er å samle alle dine nødvendige tjenester på ett og samme sted, for å kunne spare mest mulig penger og ha oversikt over det du måtte trenge.

For å kunne gjennomføre våre fremtidsplaner kreves det flinke folk, mye ressurser og flere tusen timer med knallhardt arbeid. Det aller viktigste er å ha fornøyde kunder hele veien, så kom gjerne med tilbakemeldinger til forbedringer eller bare del med oss det du har på hjertet.
Jobbe i Motkraft

Vil du bli vår nye superhelt?

Vil du være med å bygge fremtidens teknologiselskap? I Motkraft jobber vi hver dag med å lage tjenestene våre befriende enkle. Som en av Norges raskest voksende startups er det alltid behov for flere dyktige mennesker.

Vi søker etter spesialister, ingeniører, programmerere, UX-designere, utviklere og kundeservicehelter – for å nevne noe. Fremfor alt ser vi etter mennesker som jobber lidenskapelig, målrettet, og som aldri blir hindret av en utfordring eller to.

Send oss en mail på rekruttering@motkraft.no