Tilbake

Faktura

Betaling og forfall

Hvordan blir jeg fakturert?

Du vil bli fakturert etterskuddsvis hver måned med 14 dager forfall. Første faktura får du rett i nettbanken med Efaktura 2.0. Sett gjerne opp avtalegiro dersom det er ønskelig.

Kan jeg få fakturaen i posten?

Dersom du ønsker å få fakturaen i posten din vil det påløpe et lite beløp på 6,-. Dette er fordi det koster oss et par kroner å printe ut og sende fakturaen til deg. Ta kontakt med kundeservice.

Hva skjer om jeg glemmer å betale fakturaen?

Vi tar ikke betalt for mer enn vi må, så hvis vi ser at du har en faktura som må betales sender vi deg en SMS for å minne på deg dette. Da slipper du purregebyret om du glemmer fakturaen.

Beløp på fakturaen

Hvordan regnes fakturabeløpet ut på min faktura?

Etter at AMS-målerne ble innført ble det mye mer nøyaktig måling av strømforbruket da disse har et måleintervall på en time. Dette vil si at hver eneste time utregnes et beløp som kommer av volum ganget med pris. Hele beløpet for måneden er utregnet fra hver enkelt timesverdi og prisen deretter.

Hvorfor er strømregningen min så høy?

Strømregningen påvirkes forbruket ditt og spotprisen på Nord Pool (strømprisen) som er universell for alle. Den kan ikke Motkraft eller andre leverandører gjøre noe med. Heldigvis vil alle kunder av Motkraft spare penger på unødvendige utgifter som går til strømselskapene siden vi er non-profit.