Digs, Trondheims største innovasjons-senter, byttet til Motkraft. Nå sparer de titusenvis på strømregningen.

Digs co-working space

Innovasjons-senteret, på lik linje med bedriftene som sitter der, liker å ligge i forkant. Derfor var de en av de første som byttet til Motkraft Bedrift.

“Motkraft er et friskt pust i strømmarkedet. De forenkler, hjelper og sparer oss for tusenlapper hver måned. Det var ingen tvil om at vi skulle bruke de.”

- Eirik Haldberg (Facilities manager i Digs)

Strøm er strøm, så er det mulig å spare på strømregningen? Og betaler jeg virkelig for mye? Det enkle svaret er ja!

Bedrifter betaler i snitt 7 ganger mer enn privatpersoner til strømselskapene.

Strømmarkedet er “helt Texas” i bedriftsmarkedet. Avtalene er vanskelig å lese, og ekstrakostnader gjemmes i “strømprisen”. Det gjør at gjennomsnittspåslaget (det du betaler på toppen av selve strømprisen) er på 20 øre/kWt. Dersom strømprisen er på 50 øre/kWt betaler du over 40% ekstra.

Digs ser fremover, derfor får de strømmen fra Motkraft. “Det er spennende med noe nytt, og vi betaler mindre enn vi gjorde før.”

“Strøm er en stor utgift for oss. Vi ønsker helst å betale minst mulig, og bruke minst mulig tid på det. Med Motkraft vet vi at vi betaler minst mulig, alltid.”

Hva vil dere bruke pengene på?

Alle besparelser vi får går rett tilbake til de på bygget for å lage et enda bedre tilbud. Som en sentral aktør i innovasjonmiljøet bidrar vi til økt engasjement i regionen. Alt vi kan gjøre, som å spare på strømregningen, gjør at vi kan bidra enda mer. Vi samler enkeltpersoner, startups og vekstbedrifter med en gründertankegang – som ønsker å ha en positiv innvirkning på fremtiden.

Motkraft har allerede spart nordmenn for millioner på strømregning. Nå rydder vi opp i strømmarkedet for deg med organisasjonsnummer. Tiden med uoversiktlige avtaler og høye fakturaer er forbi!